Persbericht nieuwe wijkagent Lonneker

  • Home
  • Nieuws
  • Persbericht nieuwe wijkagent Lonneker
Nieuwe wijkagent voor Roombeek, Lonneker, Voortman-Amelink en buitengebied.
 
Enschede Noord heeft een nieuwe wijkagent voor Roombeek, Lonneker, Voortman-Amelink en het buitengebied. Angela Dolfing houdt per april 2018 toezicht op dit gebied en werkt er aan om deze wijk veilig en leefbaar te houden. Zij neemt het over van wijkagent Herman Oostindie. Herman gaat per april 2018 genieten van zijn welverdiende pensioen.
 
Angela Dolfing heeft veel zin om te beginnen aan haar werkzaamheden als wijkagent. Angela vertelt: Als wijkagent ben ik veel in de wijk te vinden. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor de mensen in de wijk, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk. Zij zijn de ogen en oren van de politie. Daarnaast onderhoud ik contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam bij de politie. Waarvan 12 jaar in wijkteam Enschede Noord. Ik heb binnen de politie meerdere functies vervuld en ervaring op gedaan op het gebied van jeugd, huiselijk geweld en opsporing. Tot november 2018 zal mijn collega John Galgenbeld ook extra veel in de wijk te vinden zijn. Hij vervult voor de duur van 1 jaar een leerwerkplek, om te ervaren wat het wijkagentschap inhoudt. Daarnaast werken er in wijkteam Enschede Noord ongeveer 30 mensen die zich ook hard maken voor de veiligheid in de wijk.
 
Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij mij terecht. Ik voer mijn werkzaamheden uit vanaf het hoofdbureau Enschede gevestigd aan de Hermandad 2. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Bel voor spoedgevallen met 112.
Wanneer ik niet aanwezig ben, kunnen buurtbewoners een bericht voor mij achterlaten. Ik ben ook via mail te bereiken: angela.dolfing@politie.nl.
 
Share our website