Jeugddorpsraad: fotowedstrijd

Jeugddorpsraad Lonneker wil de saaie grijze elektriciteitskastjes die overal in het dorp te vinden zijn graag mooier maken. En daarvoor is een leuk plan bedacht: een fotowedstrijd!

Wij vragen alle Lonnekernaren een foto in te sturen die iets met Lonneker te maken heeft. Een jury gaat dan kijken welke foto's het mooist zijn voor de bewuste kastjes. De foto's van de winnaars worden als een enorme sticker over de kastjes geplakt. Lijkt jou dat ook leuk? Stuurt dan je foto in via jeugddorpsraad@dorpsraadlonneker.nl. We hebben al één kastje beplakt en er volgen er in ieder geval nog 5. 
Maar ons doel is om zoveel mogelijk kastjes binnen Lonneker op de manier te versieren. Daar hebben we veel mooie foto's voor nodig, dus stuur ze in!

Goed om te weten:
  • denk eraan dat de resolutie van de foto hoog moet zijn! Je kunt in eerste instantie een kleinere resolutie mailen, maar als jouw foto gekozen wordt, is het noodzakelijk dat je alsnog de foto in hoge resolutie aan kunt leveren.
  • veel elektriciteitskastjes kunnen helemaal rondom beplakt worden: een panorama-foto is dan ook leuk!
  • weet jij al op welk elektriciteitskastje jouw foto het mooist uit zou komen? Zet het er gerust bij!
  • de jury bestaat o.a. uit leden van de Jeugddorpsraad, een vertegenwoordiger van de eigenaar van het kastje (bijvoorbeeld Enexis) en waar mogelijk zullen de mensen die direct uitkijken op het kastje ook gevraagd worden een favoriet te kiezen.
... dit!
Op het Dorpsplein toverden we dit kastje al om, tot...
Op het Dorpsplein toverden we dit kastje al om tot ...

Heeft u vragen? Marjolein van 't Hoog is hierover eerste aanspreekpunt.

 
Share our website