Over ons

Welkom op de informatiepagina van de Dorpsraad van Lonneker.
De Dorpsraad Lonneker werd op 15 mei 1960 opgericht en heeft de volgende doelstelling:
Het ontwikkelen en stimuleren en deelnemen aan activiteiten die gericht zijn op  het verbeteren van de leefbaarheid, het woonklimaat en het welzijn in het dorp Lonneker en omstreken. Het initiëren, stimuleren en coördineren van activiteiten ter bevordering van samenwerkingsmogelijkheden tussen burgers zowel individueel als in groepsverband en organisaties met eenzelfde doel.
 
Om deze doelstelling goed uit te kunnen voeren, is het van groot belang om goed contact te houden met de inwoners van ons dorp. Eén van de manieren waarop we dat doen, is door deze website. Het is ons streven om hier zoveel mogelijk actuele informatie te bieden, over alle zaken die de Dorpsraad bespreekt. Klikt u gerust verder in het menu hierboven. Mocht er naar uw mening nog informatie ontbreken, of heeft u andere vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor een wat compacter overzicht van wat de Dorpsraad allemaal doet, kunt u hier het jaarverslag van 2016 kunt u terugvinden.

Stichting Dorpsraad Lonneker staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK 4130829). De Statuten en het Huishoudelijk Reglement kunt u hier vinden.
Share our website