Nieuwe penningmeester Dorpsraad

Berichten uit de dorpsraad van 4 december 2020
Nog even op de tanden bijten en dan is dat verschrikkelijke jaar 2020 eindelijk voorbij. Voor de komende tientallen jaren zijn we ervan doordrongen wat een pandemie is en dat het niet alleen iets is uit de middeleeuwen. De moderne wereld met haar geavanceerde technologie was even overvraagd door een minuscuul virus, niet zichtbaar voor het blote oog maar overal aanwezig en overal toeslaand. Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel. Het VACCIN komt eraan. Pessimistische optimisten denken echter dat het nog wel tot 2024 kan duren tot werkelijk alle problemen zijn opgelost. De optimistische pessimisten zijn het daarmee eens.
Als u dit leest zijn de sinterklaascadeaus uitgepakt en de gedichten voorgelezen en worden de kerststalletjes en andere kerstversieringen uit de dozen gehaald en de kerstboom opgezet. Hoe het ook gaat met Kerst en Oud en Nieuw, het wordt soberder dan normaal. Maar ook sober hoeft niet slecht te zijn. En 2020 een slecht jaar? Als je dit jaar de liefde van je leven hebt gevonden of als je gezin verblijdt is met een wolk van een baby. Een slecht jaar? Nee, het is het oude verhaal dat achter de wolken altijd de zon schijnt.

Ook het traject met de fietssnelweg F35 gaat verder. Op maandag 14 december is er een eerste rapportage van de deskundigen van de provincie over de alternatieven. Na 14 december zullen die ook via Facebook en websites van dorpsraad en gemeente en hopelijk ook via het dorpsblad met u worden gedeeld. Want 16 december verschijnt het laatste dorpsblad van dit jaar. Het wordt dus spannend of dat nog lukt.

Thijs Melief nieuwe penningmeester Dorpsraad Lonneker:
Na het overlijden van onze penningmeester vorige maand is het ons gelukkig snel gelukt een opvolger te vinden in de persoon van Thijs Melief. Thijs was tot nu toe in de dorpsraad belast met het Vliegveld en ’t Vaneker. We wensen Thijs veel succes in zijn nieuwe functie.
 
Share our website